Anime Wolken Forum

Ga terug   Anime Wolken Forum > Anime > Yu-Gi-Oh!
Deze pagina opnieuw laden Kaart Vraag en uitleg topic # 3

Antwoord
 
Onderwerptools Weergave
Saki
~^~^~
 
Saki's avatar
Standaard geplaatst op 12 november 2009 @ 22:40
Met quote antwoorden


Vorig topic

Hier weer verder


Ik heb net dat 5D's deck met die gemini-warriors gekocht

ik snap der alleen niet meer zo veel van, kan iemand me het een beetje uitleggen a.u.b.

alvast bedankt

~saki
 

~Carpe Diem~
Mijn anime lijst & mijn manga lijst
Nil Volentibus Arduum, Voor zij die willen is niets onmogelijk
Gersoni
Snooping as usual, I see?
 
Gersoni's avatar
Standaard geplaatst op 13 november 2009 @ 09:14
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door Saki Bekijk bericht
Vorig topic

Hier weer verder


Ik heb net dat 5D's deck met die gemini-warriors gekocht

ik snap der alleen niet meer zo veel van, kan iemand me het een beetje uitleggen a.u.b.

alvast bedankt

~saki
Nou, als een gemini beest op het veld ligt, en je hebt die beurt nog niet 'Normal Summoned', kun je ervoor kiezen om het effect van dat monster te activeren. Dat Gemini beest wordt dan dus een effectmonster met beschreven effect.

Over het deck: ziet er imo allemaal er een beetje random uit, maar de focus ligt dus zowel op Gemini's, equips en warrior-type monsters. Bij dit soort decks geld meestal dat het kopen van nog een exemplaar of wat boosters met gerelateerde kaarten het beste werkt.

Al zitten er wel goede kaarten in, zoals Burden of the Mighty, Hidden Armory en Dark Bribe.
 

Are we human
Or are we duelist
moito
Anime Forum Lid
 
moito's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 19:46
Met quote antwoorden


Zou je Trap Eater als countertechniek kunnen gebruiken?

dat je hem oproept als je tegenstander een trapkaart activeert.
 
Repelsteeltju
res nullius
 
Repelsteeltju's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 19:51
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door moito Bekijk bericht
Zou je Trap Eater als countertechniek kunnen gebruiken?

dat je hem oproept als je tegenstander een trapkaart activeert.
Nee ... praktisch kan je em alleen op Continuous Traps gebruiken.
 

All things considered, being shot is not as bad as I always thought it might be. As long as you can keep the fear from your mind. I guess you could say that about most anything in life. It's not so bad as long as you can keep the fear from your mind.
Gersoni
Snooping as usual, I see?
 
Gersoni's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 20:16
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door moito Bekijk bericht
Zou je Trap Eater als countertechniek kunnen gebruiken?

dat je hem oproept als je tegenstander een trapkaart activeert.
Nee, want zijn effect is een 'Single-trigger effect'. Deze effect kan je alleen in je eigen beurt spelen, en niet in respons op een tegenstanders kaart.

Snap je
 

Are we human
Or are we duelist
NightWalker
Repel Sama. Waar bent u?
 
NightWalker's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 20:54
Met quote antwoorden


Sorry dat ik zo'n noob vraag stel, ben ff uit het Yu-Gi-Oh gebeuren.
Als je een monster aanval die bijv. 1800 atk heeft en de joue heeft 2400 atk. Hoe weet je dan of dat 600 verschil van de LP van je tegenstander af gaat?
 
Gersoni
Snooping as usual, I see?
 
Gersoni's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 21:21
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door NightWalker Bekijk bericht
Sorry dat ik zo'n noob vraag stel, ben ff uit het Yu-Gi-Oh gebeuren.
Als je een monster aanval die bijv. 1800 atk heeft en de joue heeft 2400 atk. Hoe weet je dan of dat 600 verschil van de LP van je tegenstander af gaat?
Ik begrijp de vraag niet helemaal.

Ok, even overnieuw.

Je tegenstanders heeft een Gil Garth. (1800/1200 lv4)

Jij hebt een Bitelon (2400/1000 lv6)

Jij valt je tegenstander's Gil Garth met jou Bitelon aan.

Jouw monster heeft meer aanvalspunten, dus je tegenstander's monster gaat dood.

Omdat beide monsters in aanvalsmode zijn, gaat het verschil in aanvalspunten van de persoon af waarvan het monster dood ging (dus je tegenstander), (2400 - 1800 =) 600 levenspunten.
 

Are we human
Or are we duelist
Repelsteeltju
res nullius
 
Repelsteeltju's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 21:29
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door Gersoni Bekijk bericht
Ik begrijp de vraag niet helemaal.

Ok, even overnieuw.

Je tegenstanders heeft een Red-Eyes Wyvern. (1800/1600 lv4)

Jij hebt een Red-Eyes B. Dragon (2400/2000 lv7)

Jij valt je tegenstander's Red-Eyes Wyvern met jou Red-Eyes B. Dragon aan.

Jouw monster heeft meer aanvalspunten, dus je tegenstander's monster gaat dood.

Omdat beide monsters in aanvalsmode zijn, gaat het verschil in aanvalspunten van de persoon af waarvan het monster dood ging (dus je tegenstander), (2400 - 1800 =) 600 levenspunten.
Betere voorbeelden zijn beter.
 

All things considered, being shot is not as bad as I always thought it might be. As long as you can keep the fear from your mind. I guess you could say that about most anything in life. It's not so bad as long as you can keep the fear from your mind.
Lonestar
Ex-Modder Eter.
 
Lonestar's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 21:48
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door Gersoni Bekijk bericht
Ik begrijp de vraag niet helemaal.

Ok, even overnieuw.

Je tegenstanders heeft een Blackwing - Shura the Blue Flame (1800/1200 lv4)

Jij hebt een Blackwing - Kalut the Moon Shadow equipped met Axe of Despair (2400/1000 lv3)

Jij valt je tegenstander's Shura met jouw Kalut aan.

Jouw monster heeft meer aanvalspunten, dus je tegenstander's monster gaat dood.

Omdat beide monsters in aanvalsmode zijn, gaat het verschil in aanvalspunten van de persoon af waarvan het monster dood ging (dus je tegenstander), (2400 - 1800 =) 600 levenspunten.
Nog betere voorbeelden zijn nog beter.

Maar nu even ontopic lol, voor wat er ontopic te gaan valt.
 

Oude sig is oud, hier komt later wel ff wat.
Saki
~^~^~
 
Saki's avatar
Standaard geplaatst op 14 november 2009 @ 22:05
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door Gersoni Bekijk bericht
Ik begrijp de vraag niet helemaal.

Ok, even overnieuw.

Je tegenstanders heeft een 7 Colored Fish. (1800/800 lv4)

Jij hebt een Terrorking Salmon (2400/1000 lv5)

Jij valt je tegenstander's 7 Colored Fish met jou Terrorking Salmon aan.

Jouw monster heeft meer aanvalspunten, dus je tegenstander's monster gaat dood.

Omdat beide monsters in aanvalsmode zijn, gaat het verschil in aanvalspunten van de persoon af waarvan het monster dood ging (dus je tegenstander), (2400 - 1800 =) 600 levenspunten.
WATER fishies voorbeeld >>>>>>> alle andere voorbeelden
 

~Carpe Diem~
Mijn anime lijst & mijn manga lijst
Nil Volentibus Arduum, Voor zij die willen is niets onmogelijk
NightWalker
Repel Sama. Waar bent u?
 
NightWalker's avatar
Standaard geplaatst op 15 november 2009 @ 15:11
Met quote antwoorden


En hoe werkt chainen en wat is chainen eigenlijk?
 
Repelsteeltju
res nullius
 
Repelsteeltju's avatar
Standaard geplaatst op 15 november 2009 @ 15:51
Met quote antwoorden


Yugioh wikia legt het beter uit dan ik dat zou kunnen.
 

All things considered, being shot is not as bad as I always thought it might be. As long as you can keep the fear from your mind. I guess you could say that about most anything in life. It's not so bad as long as you can keep the fear from your mind.
NightWalker
Repel Sama. Waar bent u?
 
NightWalker's avatar
Standaard geplaatst op 15 november 2009 @ 18:26
Met quote antwoorden


Aha, dus als ik het goed begrijp dan zou dit kloppen:

Iemand gebruikt Jar of Greed.
Jij chaint die met Mystical Space Typhoon.

Dan word Jar of Greed vernietigd zonder een kaart gepakt te kunnen hebben.

Nietwaar?
 
Repelsteeltju
res nullius
 
Repelsteeltju's avatar
Standaard geplaatst op 15 november 2009 @ 19:08
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door NightWalker Bekijk bericht
Aha, dus als ik het goed begrijp dan zou dit kloppen:

Iemand gebruikt Jar of Greed.
Jij chaint die met Mystical Space Typhoon.

Dan word Jar of Greed vernietigd zonder een kaart gepakt te kunnen hebben.

Nietwaar?
Nee, MST vernietigd Jar of Greed alleen.

Je tegenstander gebruikt Jar of Greed
Jij chaint met MST.
MST's effect gaat in werking en Jar of Greed word vernietigd.
Jar of Greed's effect gaat in werking en je tegenstander mag zijn kaartje rapen.

Wel kan je tegenstander niet chainen als jij je MST of een face down Jar of Greed gebruikt...
 

All things considered, being shot is not as bad as I always thought it might be. As long as you can keep the fear from your mind. I guess you could say that about most anything in life. It's not so bad as long as you can keep the fear from your mind.
Gersoni
Snooping as usual, I see?
 
Gersoni's avatar
Standaard geplaatst op 15 november 2009 @ 19:26
Met quote antwoorden


Quote:
Oorspronkelijk geplaatst door Repelsteeltju Bekijk bericht
Wel kan je tegenstander niet chainen als jij je MST of een face down Jar of Greed gebruikt...
Zou je deze zin willen toelichten, ik begrijp hem niet helemaal xD
 

Are we human
Or are we duelist
Antwoord

Onderwerptools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe onderwerpen openen
Je mag geen berichten plaatsen
Je mag geen attachments plaatsen
Je mag je berichten niet wijzigen

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:32.

Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.