Anime Wolken Forum

Ga terug   Anime Wolken Forum > Algemeen > Art & Fiction
Deze pagina opnieuw laden Herinneringen van de Schemering || Inschrijvingen

Antwoord
 
Onderwerptools Weergave
Safireth
Anime Forum Lid
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 14:02
Met quote antwoorden


Ik had een ideetje om een verhaal te maken waarin personages voorkomen die AWFers hebben gemaakt. Natuurlijk zijn er wel een soort 'regels'' aan verbonden, zodat het verhaal niet te sterk afwijkt van het oorspronkelijke idee. Hieronder zet ik dus wat informatie waar het verhaal zich afspeelt, wat over de rassen en meer van dat soort spul. Het zou me ook leuk lijken als er meer personen zijn die mee aan het verhaal willen schrijven, maar daarvoor moet je wel ietwat ervaring hebben. Stukken die er meer als een script voor een film uitzien zijn niet echt bijster welkom. Dat is eigelijk de enige 'eis'' verder kan je aan het verhaal typen zonder met mij of 1 van de andere (mogelijke) schrijvers te bespreken. Zo komt er misschien nog een verassende inhoud. Wil je meeschrijven, reply dan in dit topic =)

Verder, dit verhaal speel zich af in een fantasiewereld, waar mensen, engelen en demonen de hoofdrassen vormen. Het zal wel komen omdat ik nogal geinteresseerd ben in boeken als Paradise Lost de laatste tijd =\

-----------------------------------------------------------
Goed, hier de informatie die je moet weten over de wereld waar het zich afspeelt. Lees het a.u.b. eerst.

Terra

Terra is de naam van de wereld waar het zich afspeelt. Het bestaat uit 5 continenten. Elk continent is 1 koninkrijk, met aan de leiding 1 heerser(es)

De continenten:
Estoria: Het grootste continent, en het verst ontwikkeld qua technologie. Estoria word geregeerd door Mithras, een oude man die meer dood dan levend is. Hij wordt gemanipuleerd door zijn pleegdochter Sophilia, die maar wat graag de troon over wilt nemen. Het landschap bestaat voornamelijk uit rijke landbouwvelden, dichte bossen, heuvels en kleine riviertjes. De winters zijn er zacht en de zomers zijn er koel. De hoofdstad is de metropool Aristpolis, een high-tech stad.

Evernia: Een klein koninkrijk, dat voornamelijk in de bergen ligt. De macht ligt alleen in handen van vrouwen. Mannen worden gezien als goedaardige wezens die goed zijn voor zware arbeid, maar het is verboden om een hoge positie te hebben voor mannen. De vrouwen in Evernia staan bekend om hun geweldige vechtkunst, en ze zijn ook gewilde huurlingen in legers van rijken. Evernia's heerseres is de 22-jarige felle Charlynna.

Arctica: Het meest noordelijke continent. Het is het op 1 na grootste rijk, maar omdat het klimaat niet aantrekkelijk is is het ook het meest dunbevolkste.
De bevolking is arm en qua technologie is er niks bijzonders. Men kan nog net elektriciteit gebruiken. Een telefoon kent men niet.
Er is sinds 2 jaar geen heerser. De laatste is gestorven door de kou, en de bevolking heeft niet echt interesse voor een nieuwe heerser, aangezien men meer voor zichzelf zorgt.

Palam: Een klein continent, maar het bestaat voornamelijk uit eilandjes. De temperatuur is het hele jaar door warm. De bevolking is licht gebruind. Men leeft er relaxed en men is vriendelijk.
De leider is Saran, een 27-jarige man die koste wat het kost zijn rijk wilt beschermen van aanvallen van andere rijken.

Elth: Een klein rijk waar niet veel bekend over is. Het zondert zich af van de andere rijken en dult geen vreemdelingen. Het is het enige rijk met een door de mens gemaakte grens. Het schijnt wel dat het rijk op magie is gebaseerd, en geen technologie dult. Wie de heerser(es) is is onbekend.

Eden

Naast Terra heb je nog 2 andere werelden, die beide verantwoordelijk zijn voor het leven na de dood van de wezens die op Terra leven.

Eden is wat je de ''hemel'' zou kunnen noemen. Het word bevolkt door engelachtige wezens, die zich hoger beschouwen dan andere wezens. Ze laten zielen van dode mensen toe in Eden, maar alleen degene die ze als ''goed'' beschouwen. Eden heeft geen technologie. De bewoners verafschuwen dat en zijn trouw aan hun eigen magie. Ze kunnen het klimaat en het landschap beinvloeden in Eden.
Eden word gestuurd door de Elders, engelen die zichzelf hebben uitgeroepen als de scheppers van alles.
Ze hebben een obsessie om het ''Paradijs'' te vinden. Een land uit een legende die ouder is dan Eden. Hiervoor willen ze gebruik maken van de engel Loriel.


Hades

De ''onderwereld''. In tegenstelling tot Eden staat Hades WEL technologie toe, en men heeft dit dan ook het meest verre ontwikkeld. Qua technologie laat Hades Estoria ver achter zich.
Hades verwelkomt alle zielen die niet in Eden zijn toegestaan. Hierdoor is Hades een nogal chaotische wereld. Het wordt bestuurd door Isaeviel, 1 van de Gevallene, een verbannene uit Eden.
Rassen

De rassen in de RP:

-Hume-A.k.a. mens. Hume bevolken het grootste deel van Terra. Lichamelijk zijn ze niet echt de beste, maar hun talent om technologie verder te ontwikkelen is in hun voordeel.

-Ath-Deze wezens zijn niet anders dan Hume, maar het enige verschil is dat ze van nature zwakke magie kunnen gebruiken. Ath komen alleen voor in Elth, al zijn er zeldzame momenten dat een Ath rondreist.

-Mirbyr-
Grote, harige wezens die voorkomen in koude landen, zoals Arctica. Ze zijn ongeveer 2,5 meter hoog, hebben een grijsachtige huidskleur en ze lijken een kruising te zijn van een beer en een Hume. Mirbyr leven meer op zichzelf, maar zijn ook vaak in legers te vinden.Ze zijn gewild door hun lichaamskracht.

-Angels-
De wezens die Eden bevolken. Ze lijken menselijk op het eerste gezicht, maar ze hebben 2 witte vleugels, en hun lichaam lijkt een soort lichtgevende aura af te geven. Angels hebben een geboren afkeur voor alles dat op Terra leeft.

Natuurlijk, als je nog ideeen hebt, lever ze hier maar af in je reply =) Nieuwe ideeen zijn altijd leuk.

-----------------------------------------------------------
Als je een character aanmaakt, gebruik dan in iedergeval dit 'formuliertje'' om in te vullen. Natuurlijk mag je altijd nog extra informatie toevoegen. Kopieer gewoon mijn eigen character en vul de info van jouw character in waar het nodig is =p

Naam: Luce Letzafort
Leeftijd: 22
Geslacht: Mannelijk
Class: Fencer
Ras: Angel
Element: Darkness
Wapen: Rapier
Uiterlijk: Bruine ogen met een gouden schittering, donkerbruin haar dat hij rood heeft geverfd, licht gebruinde huid, ongeveer 1.78 lang.
Kleding: Zwart net overhemd, zwarte broek, zwarte schoenen. Heeft altijd een grijze sjaal om. Heeft 2 oorringen in zijn linkeroor en twee grote littekens op zijn rug waar ooit zijn vleugels zaten.

-Karakter- Hij is het liefst wat teruggetrokken maar als hij praat komt hij nogal nors over. Hij heeft een nogal dwingende manier van doen en houd ervan om mensen te manipuleren. Ook heeft hij de neiging om veel zaken achter de rug van mensen om te regelen, wat hijzelf doet om degene te ‘beschermen’’, maar wat de meesten slecht opvatten. Luce heeft een afkeer van kou, wat verklaart waarom hij altijd een sjaal draagt, al draagt hij dat ook vaak om zijn gezichtsexpressies niet te laten aflezen; iets waar hij ook een hekel aan heeft omdat hij het haat als mensen controle over hem hebben en hij vind dat zijn emoties laten zien controle over hem geeft aan andere mensen.

Luce staat ook op slechte voet met Isaeviel, omdat hij diens zuster heeft vermoord. Isaeviel, die weet dat hij Luce niet aankan maakt daarom vaak bijtende opmerkingen naar Luce, waarvan meestal de boodschap is over de pijn van het verliezen van zijn vleugels.


-Verleden-

Luce was ooit een van de oudste Elders; de heersers van Eden. Zijn denkpatronen weken altijd al wat af van de andere Elders, waardoor hij nogal een buitenbeentje was en ook goed in de gaten werd gehouden. Heeft een paar keer de opgesloten Loriel gezelschap gehouden, de engel waarvan de Elders geloven dat zij hun naar het Paradijs zal leiden. Na een paar bezoeken was hij het erover eens dat Loriel weggehaalt moest worden, omdat hij inzag dat het geen leven was voor haar. Omdat zijn positie in de Raad bedreigt zou worden als hij zelf Loriel weghaalde besloot hij iemand anders te zoeken. Omdat hij bang was dat de waarheid uit zou komen als er iets mis ging besloot hij dat de persoon die Loriel weg zou halen niets mocht afweten over Luce’s rol in het hele gebeuren. Hij besloot om de engel Isaeviel te manipuleren zodat het zou leiden dat hij Loriel zou bevrijden. Luce vermoordde vervolgens Isaeviels zus, in de hoop dat Isaeviel in zijn razernij Loriel de schuld zou geven, naar haar toe zou gaan en dat Loriel hem over zou halen om haar weg te halen. In het begin ging zijn plan perfect. Isaevielss zus was dood, Isaeviel zelf was woedend en Luce verbrak stiekem de bezwering die de deur naar Loriels ruimte dichthield. Totdat Loriel stierf en Isaeviel uiteindelijk toch werd opgepakt. Bij de veroordeling van Isaeviel werden er ook nog bedenkingen uitgesproken over Luce. De Raad vertrouwde hem niet omdat hij altijd uitspraken over Loriel had waarover zij het niet eens waren. Men besloot hem uit de Raad te gooien, gewoon voor de zekerheid. Hierna nam Luce de straf op zich die oorspronkelijk voor Isaeviel was bedoelt, omdat hij zich schuldig voelde. De Raad accepteerde Luce’s voorstel en kort daarop werden zij vleugels eraf gehakt en werd hij verbannen naar Terra.
 
Ishe
Anime Forum Lid
 
Ishe's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 15:39
Met quote antwoorden


Zo, hier is werk van gemaakt. Ik zal me even inschrijven.


Naam: Noah Gallagher.
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Class: Geen idee, maar ik weet wel dat hij zich er altijd van af zondert, hij vecht liever alleen.
Ras: Angel.
Element: IJs.
Wapen: Sword en longbow.
Uiterlijk: Klik
Kleding: Klik 1, Klik 2.
Karakter: Aangezien hij nog maar jong en onervaren is, maakt dat hem af en toe ietwat roekeloos. Maar ondanks zijn op het eerste gezicht ondoordachte manier van handelen is hij erg intelligent en weet hij maar al te goed waar hij mee bezig is. Hij is nog een beetje aan het puberen en zit nogal in de 'ik haat en heb lak aan alles'-fase. Soms blijkt dat zo erg uit zijn gedrag dat hij eigenlijk wil overlopen naar Hades.
 
Safireth
Anime Forum Lid
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 15:40
Met quote antwoorden


'Heh, ik wil die pop' =p
Zin om mee te schrijven?
 
Ishe
Anime Forum Lid
 
Ishe's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 15:42
Met quote antwoorden


Ik zou die pop ook wel willen, en ik ben een jongen... :x Mag ik even over dat voorstel nadenken? Ik ben zelf eigenlijk nog met een verhaal bezig (en sommigen zitten op m'n volgende hoofdstuk te wachten (a)), hoewel ik dit concept wel erg leuk vind.
 
Safireth
Anime Forum Lid
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 15:45
Met quote antwoorden


Ik dacht dat je vrouwelijk was =x
Ik hield je al die tijd door elkaar met een andere Yuki Eiri die hier ook ooit zat en wel vrouwelijk was ._.

Hopelijk schrijf je mee :x
 
Cesar
Perfection gone WRONG
 
Cesar's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 16:07
Met quote antwoorden


Naam: Kimi (nee verder niks)
Leeftijd: 15
Geslacht: vrouw
Class: klussenopknapper die anderen niet kunnen of durven doen
Ras: hume/ath (vader was hume, moeder war ath
Element: Shadows
Wapen: een dolk op haar rug gebonden, maar ze gebruik liever haar handen
Uiterlijk: een lichte tint, lang bruin krullend haar. Ze is tamelijk klein en erg zwak. Goudbruine ogen, en meestal een boze blik op der gezicht.
Kleding: Een kort wit broekje, dat maar net een soort mouw heeft >_< een zwart topje dat van boven open is gescheurd. Genoeg gouden ringen en armbanden en een diadeem op haar hoofd met een rode edelsteen.
karakter: houd niet van mensen, maar komt er veel mee in contact. Ze reageert haar woede dan ook af op hen en zegt meestal iets wat negatief en hard aankomt. Ze houd wel van dansen, dus als er een saai feest is komt zij de boel wel opknappen. Verder is ze nogal arrogant en heeft ze een grote mond die voor genoeg problemen zorgt, maar ze praat zichzelf er zo weer uit. Ze heeft veel conecties omdat ze allerlei klussen voor anderen op moest knappen, ze doet namelijk álles voor geld

verleden: ze heeft haar ouders nooit gekend. Haar moeder stond bekend als de hoer van de straat ofzo, dus wist ze ook niet wie haar vader was. Ze wilt het ook niet weten, haar moeder is op mysterieze wijze gestorven, ze zeggen dat het zelfmoord was, maar Kimi heeft dat nooit geloofd. Ze is zelf verder gegaan met leven, ze had niemand nodig. Ze kon doen wat ze wilde. Daarom werd ze best populair bij het inzetten van missies. Mensen die iemand 'koud' moesten hebben, zetten haar in. Ze was goedkoop, snel en niemand verdenkt haar.
 
Urya
Saikyo Legend
 
Urya's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 16:47
Met quote antwoorden


Naam: Celgon Veilhart
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Class: Dief
Ras: Hume
Element: Shadow
Wapen: 2 dolken
Uiterlijk: Zijn groene ondeugende ogen zijn altijd gepaard met een grijns, terwijl zijn donkerblauwe haar in een paardenstaart zit gebonden. Lichamelijk is hij dun gebouwd, een lichaam dat niet gebouwd lijkt voor de strijd.
Kleding: Met zijn gitzwarte shirt, broek en door vele vreemd gevonden leren laarzen is Celgon een grimmig uitziende persoon. Hij draagt aan zijn handen leren handschoenen, die voornamelijk tegen vingerafdrukken bedoelt zijn.

-Karakter- Celgon Veilhart: Dief, schaduw en de zilveren tong. De jongeman lijkt met zijn eeuwige grijns een zorgeloos iemand, die zich uit elke situatie weet te praten. Achter zijn grijns zit echter een grimmig persoon, iemand met vele doden op zijn naam. Hij weet zich vreemdgenoeg altijd bij vrouwen in het bed te werken.

-Verleden- Ooit gehoord van Tyamore? Ik betwijfel het. Tyamore is een klein eiland, 1 van de velen rondom Palam. Onder de bevolking heeft zich verschillende jaren geleden de Veilhart familie zich als leidende functie weten te vestigen, onofficieel doch nooit tegengesproken. Toen de broer van deze “hertog” 3 zonen kreeg, liet hij deze achter bij hun oom. De jongste 2, een tweeling leken al snel elkaar als tegenpolen te zien. Waar Celgon de onschuldige doch slinkse jongen was, die zich erom heen praatte. Was Calaglin kil, zich snel in een gevecht werpend.
De 2 jongens werden al snel door hun oom als een last gezien, en werden erop uit gestuurd, zonder doel voor ogen. Celgon stuitte al snel op Estoria, waar hij zich als dief toch redelijk welvarend wist te maken.
 
Faunaat
Yoshi~
 
Faunaat's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 20:23
Met quote antwoorden


Koel! ^^ Super bedacht!

Naam: Sammie Daipu
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk
Class: Boogschutter/Soldate
Ras: Hume
Element: Lucht? Kan dat? ^^"
Wapen: Pijl en Boog
Uiterlijk: Helderblauwe ogen en bruin haar tot aan haar schouderbladen. Ongeveer 1.63.
Kleding:: Helm met vleugels, maliënkolder met daaronder een groene tunica die tot de knieën komt. En daaronder zit een rode stoffen kuitbroek. Ook heeft ze een rode cape om. Verder nog bruine schoenen met vleugels. Ze kan btw niet vliegen.

-Karakter-
Altijd wel vrolijk en is lief tegen iedereen. Heeft het niet zo op Technologie. Ze is een van de weinige vrouwelijke soldaten. Ze is een meesteres in boogschieten en is zelfs beter dan de beste mannelijke boogschutter.

-Verleden-
Sammie groeide op met haar vader, moeder en zusje in een huisje aan de rand het bos. Een eindje verderop was een klein dorpje waar ze altijd met de kinderen daar speelden. Daar heeft ze ook het boogschieten geleerd en al snel werd ze de beste van het dorp. Een van haar vrienden werd ook boogschutter en begon Sammie als concurrent te zien. Sammie heeft het nooit in de gaten gehad en ziet hem nog steeds als een goeie vriend. Beiden zijn overgins boogschutters in het leger.

Ehm, is het zo goed?
Anders edit ik het wel even. ^_^
 
Kikyo
~Αρτεμις~
 
Kikyo's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 21:08
Met quote antwoorden


-Naam- Febe.

-Leeftijd- 13.

-Geslacht- Vrouwelijk.

-Class- Geen, ze zwerft rond in de wildernis om mensen met een slecht hart te vernietigen.

-Ras- Angel.

-Element- Light.

-Wapen- Pijl en boog, lans, dolk met giftige punt.

-Uiterlijk-
Blond haar tot op haar schouders, donkere ogen met gele stippen erin. Vleugels die ze kan camoufleren (je ziet ze dan simpelweg niet) als ze ze tegen haar lichaam aanlegt, anders zijn ze heel lichtblauw/lichtpaars. Ze rijdt op een zwart paard genaamd Shadow.

-Kleding-
Zwart, strak T-shirt, een strakke zwart/blauwe broek, zwart laarzen die tot haar knieën reiken.

-Karakter-
Kalm, teruggetrokken in zichzelf, moeilijk vrienden te maken, maar gaat voor degene die ze heeft door het vuur. Door jarenlange training in de wildernis is ze héél sterk geworden.

-Verleden-
Is uit de 4 elementen ontstaan, die haar ook helpen op haar reis. Het meest bij haar zijn de wind en de aarde. Ze kan verschemeren (onzichtbaar worden) tussen de elementen, en geen slecht mens die met haar vocht heeft het er ooit levend vanaf gebracht, behalve een… Haar oudere zus, die dus ook uit de elementen ontstaan is. Het enige probleem is dat die een verbond heeft gesloten met de hoofdslechterik. (maakt mij niet uit wie dat wordt, verzin zelf maar) Zij en haar zus beginnen meteen te vechten als ze elkaar zien, maar het eindigt steeds in gelijkspel. Sinds ze 10 was is ze gebruik gaan maken van haar krachten en van het oproepen van een van de elementen als het noodzakelijk was. Het oproepen doet ze trouwens bijna nooit, alleen als ze zich in levensgevaar bevindt.


zo okee?
 
Cesar
Perfection gone WRONG
 
Cesar's avatar
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 21:37
Met quote antwoorden


er zijn al aardig wat inschrijvinge, wanneer ga je beginne?
 
Kendra
Anime Forum Lid
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 21:40
Met quote antwoorden


Naam: Kendra Ezantu
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Class: Fencer
Ras: Angel
Element: Darkness
Wapen: Sword
Uiterlijk: Groene ogen met een gouden schittering, donkerbruin haar dat hij roodgouwd heeft geverfd, licht gebruinde huid, ongeveer 1.76 lang.
Kleding: zwart net overhemd, zwart, zwarte schoenen. Heeft altijd zen zwaard aan zen zij hangen. Heeft 2 gaaten in zen rug waar hij zen vleugels uit kan haalen.
 
yami_bakura
Anime Forum Lid
Standaard geplaatst op 09 juni 2005 @ 21:54
Met quote antwoorden


Naam:Crest Soulhart
Leeftijd: 26
Geslacht: Mannelijk
Class:Warrior
Ras:Angel
Element:licht
Wapen:een stok met een bijde kanten vlijmscherpe messen
Uiterlijk:Lang wit haar.Zij ogen zijn blauw maar zien er altijd heel wazig uit alsof hij zeer fel is afgeleid.Zijn vleugels zijn net iets groter als zijn lichaam
Kleding:Een wit hemd zonder mouwen bedekt zijn boven lijf hij draagt ene lange losse witte broek eronder.

-Karakter-

Hij is stil en als hij iets zegt is het kort maar is het ook woorden van weisheid in tegenstelling tot andere engelen vind hijde bevolking van Terra niet zo erg.Op zich ziet hij er iemand uit die gene vlieg zou kwaad doen maar als je hem kwaad krijgt is er gen houden aan.

-Verleden-

Crest stierf as hume zeer jong omdat ie ie onthoofd werd.Niemand weet de reden aangeizen niemand het hem ooit heeft durven vragen maar iedere keer,keer op keer als zoiets gebeurt bij mensen zegt hij voor ze eeuwige rust vinden dat ze die mensen moesten vergeven.Het waren gewoon mensen die ook fouten maken vele snapte hem niet maar toch blijft Cresty het herhalen telkens weer.Toen hij pas een engel was geworden deed hij veel fout maar hij had ene paatr mensen zelfs gered.Sindsdien noemen ze hem de beschermengel ze haten hem en vionden hem tegelijk ongeloofelijk goedhartig meesten engelen snappen dit niet omdat zij de mensen op Terra verachten.

is dit goed genoeg
 
Ishe
Anime Forum Lid
 
Ishe's avatar
Standaard geplaatst op 10 juni 2005 @ 08:20
Met quote antwoorden


Ik heb m'n personage een beetje verandert, aangezien er al zoveel darkness en shadow engelen waren... :x Ook zijn karakter is wat anders.

Ik wil misschien toch ook wel meehelpen met schrijven, maar ik zou eerst graag een chapter door jou willen zien, dan kan ik kijken welke richting het uit gaat.
 
Safireth
Anime Forum Lid
Standaard geplaatst op 10 juni 2005 @ 10:09
Met quote antwoorden


Ik ben bezig wat ideeen uit te werken en zal het vandaag wel een poging wagen om het te posten.
Verwacht dan niet meer dan 1 chapter van mij tot maandag aangezien ik een weekend weg ga naar Antwerpen.

En die profielen, die zijn goed hoor =)
 
Antwoord

Onderwerptools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe onderwerpen openen
Je mag geen berichten plaatsen
Je mag geen attachments plaatsen
Je mag je berichten niet wijzigen

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:19.

Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.