PDA

View Full Version : Browser Probleem


Chopchop51
25 juni 2009, 16:00
Elke keer als ik iets bij google intik (een internetsite) en ik wil op die klikken, kom ik eerst op deze URL uit: http://www.webnickgiftnet.com/nogwat. De pagina blijft wit en na een halve seconde gaat de site weer terug naar google. Ik kan dus helemaal niks meer opzoeken. En dit gebeurd met elke browser.

Iemand een oplossing?

aardappel16
25 juni 2009, 17:21
Updates voor browsers installeren misschien?

killermanx0
25 juni 2009, 18:21
heb net ff voor je gekeken wat die site zowel inhoudt.

mensen beweren dan het te maken heeft met een of ander virus.
ik heb het van een franse site gelezen want daar komt het ook al erg veel voor.
ik raad je ff aan als je frans kunt om dit ff door te lezen en je verder te laten informeren.

This (http://www.commentcamarche.net/forum/affich-13027626-http-webnickgiftnet-com-google)

Chopchop51
25 juni 2009, 20:01
heb net ff voor je gekeken wat die site zowel inhoudt.

mensen beweren dan het te maken heeft met een of ander virus.
ik heb het van een franse site gelezen want daar komt het ook al erg veel voor.
ik raad je ff aan als je frans kunt om dit ff door te lezen en je verder te laten informeren.

This (http://www.commentcamarche.net/forum/affich-13027626-http-webnickgiftnet-com-google)

Dankjewel :)

Zou iemand zo vriendelijk kunnen zijn om de oplossing (als die er staat) te kunnen vertalen. Mijn Frans is namelijk erg crap xD

Betelgeuse
25 juni 2009, 20:14
Ik weet dat dit een halve noodoplossing is, als het werkt, maar je kunt ook andere pagina's gebruiken om te zoeken.
Bijv.: http://www.altavista.com/ http://www.ilse.nl/ http://www.yahoo.com/ of http://nl.yahoo.com/

Chopchop51
25 juni 2009, 20:45
Ik weet dat dit een halve noodoplossing is, als het werkt, maar je kunt ook andere pagina's gebruiken om te zoeken.
Bijv.: http://www.altavista.com/ http://www.ilse.nl/ http://www.yahoo.com/ of http://nl.yahoo.com/

Ik weet, maar ik wil graag een oplossing. Ik kan wel andere gebruiken, maar stel dat ik Google nodig heb, wil ik het wel graag kunnen gebruiken.

Cyber
25 juni 2009, 20:57
http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE
SuperAntiSpyware even laten draaien en alles verwijderen wat ie vind.

Zelfde met Malware Bytes doen:
http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe
(Full Scan -> kan enige tijd duren.)

Chopchop51
25 juni 2009, 21:40
http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE
SuperAntiSpyware even laten draaien en alles verwijderen wat ie vind.

Zelfde met Malware Bytes doen:
http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe
(Full Scan -> kan enige tijd duren.)

En Cyber komt weer in de tijden van nood xD

Ik heb MBAM nu op 40min. en 1 item gevonden.
SAS op 20 min. en 45 items gevonden.

Dus het gaat goed.

Cyber
25 juni 2009, 21:42
Tsja daar ben ik immers voor. XD
Als beide klaar zijn even rebooten.

Chopchop51
25 juni 2009, 21:53
Tsja daar ben ik immers voor. XD
Als beide klaar zijn even rebooten.

Dat doe ik dan morgen, want m'n PC is weer zo slim geweest om vast te gaan staan (ik druk het nog erg zacht uit xD)

Cyber
25 juni 2009, 22:08
Je kan ze ook beter een voor een laten scannen zijn redelijk zware programma's vooral als je ze beide tegelijk laat draaien.

killermanx0
25 juni 2009, 23:39
ff een klein tipje.

de huidige malwarebytes anti malware scant niet meer zo erg goed en er is een kleine kans dat hij de eerste keer niet alles scant. na 2/3x zal die dan het gene wat je misschien moet vinden melden en dan verwijderen. let daar maar een beetje mee op he;)
maar de kans is gelukkig maar heel klein.